Tävlingskommittén

Margareth Blidkvist

margareth.blidkvist@telia.com

Vad vi gör

Tävlingskommittén i Sisjö GK har till ansvar att leda och samordna all tävlingsverksamhet inom klubben.​
I tävlingskommittén ingår också klubbens tävlingsledare.

Seriespelsansvarig:

Anita Jansson

anitajansson1966@hotmail.com

0723 219676

Tävla

Vi kommer att gradvis lägga in momentet tävling som en naturlig del i ditt golfspel. Precis som du spelar match med ditt fotbollslag så spelar man tävling ibland med sitt golfande.

Klubbtävlingar
På Sisjö golfbana kommer vi under några fredagar att lägga upp tävlingar på fredagar under den tid då det är spelträning på banan. Det kommer vara tävling vid 7 tillfällen och man får sedan räkna sin 5 bästa tävlingsresultat. När säsongen är slut så gör vi en trevlig tillställning då vi grillar och har stor prisutdelning. Under hösten kommer vi även ha klubbmästerskap för alla juniorer som är medlemmar på Sisjö GK. Steget efter klubbtävling så heter det Göteborg Golf Tour samt Skandia Tour Göteborg.

Skandia Tour Göteborg/Göteborg Golf Tour

Spelas på banor i Göteborgsområdet, för de yngre 9-12 år spelas tävlingen varannan gång som 9-hålstävling och varannan som 18-hålstävling. I klassen 13-21 år spelas man 18 hål, man blir lottat med spelare som har ungefär lika handicap samt likande ålder. På Skandia Tour Distrikt Göteborg kan man samla rankingpoäng och med dessa kan man tävla sig vidare till Skandia Tour Regional.

Skandia Tour Regional

Spelas på sammanlagt 7-8 platser i Sverige, i Göteborg är klassen uppdelad i en flickklass samt en pojkklass som spelar på olika banor. Flickorna i Regional spelas på samma bana som flickorna gör på Skandia Tour distrikt Göteborg. Här har man chansen att samla mer rankingpoäng för att gå vidare till Skandia Riks.

Skandia Tour Riks

Spelas på 3 banor i Sverige, går det bra även här får man chansen att möta de bästa spelarna i Sverige och då har man gått upp i klassen Skandia Elit.

Skandia Tour Elit

Spelas på 1 plats i Sverige på samma datum som de övriga Skandia Tour tävlingarna spelas.