top of page

Träning

Här nedan hittar ni information om driving range och våra tränare.

range.jpg

Nu har vi äntligen fått igång Academy.

Nu mer kommer det finnas möjlighet till pro-träning på vår range. Det kommer erbjudas Trackman-analys, kurser och lektioner med specialinriktning på t.ex. drivern eller puttning... ni bara säger vad ni vill ha hjälp med. Läs gärna mer om vad John & James erbjuder via länken

Driving rangen

Hos oss kan du träna golf under bra förhållanden trots vädret. Du behöver inte oroa dig för regn och vind, vi har två tredjedelar av utslagsplatserna på rangen under tak och med vindskydd. De flesta av slagmattorna är av riktigt tjock kvalitet som är skonsamma mot dina handleder, armbågar och axlar. Det finns flera olika målflaggor på landningsområdet att sikta mot.    

OBS, INGA KONTANTER! Man kan bara betala rangebollar med bollkort eller Swish.
Om du skaffar ett bollkort hos oss får du 30% rabatt på alla bollar du slår på drivingrangen. Dessa laddas enklast på World of Golf.
Du även köpa en hink bollar med ​hjälp av Swish. Tryck på Swish-knappen på bollmaskinens skärm och följ anvisningarna.

Bollmaskinerna är stängda mellan sen höst och tidig vår men World of Golf ligger bara några minuters bilkörning bort.  Medlemmar i Sisjö GK har 10 eller 20 % bonus (beroende på medlemsform) vid köp av rangebollar på World of Golf. 

Du kan i anslutning till ditt träningspass eller inför en runda putta på en riktigt bra green hela året. Under säsong har vi en stor puttinggreen med Penn A4 krypven. Vi har också en stor (18 x 10 meter) inomhusgreen som perfekt simulerar en svensk sommargreen. Den är av en speciell nylonmatta som har ett stimpvärde på ca 7-8. Perfekt för att du inte skall förstöra din känsla och tappa närspelet under vintern! Den har 12 flaggor och är tillräckligt stor för att träna längdkänslan på långputtar och stor nog för att träna chippar.

​Det finns ytterligare ett övningsområde på anläggningen. Det ligger i änden av parkeringen intill 2'ans green och där kan du träna bunkerslag, chippar och puttar. Här är det en liten lutning på greenen... perfekt för att träna på att läsa hur det faller! 

Välkommen! Det lönar sig att träna på rätt sätt!

bottom of page